Időszakos szervizek, rendkívüli javítások:

Szervizünk vállalja a jelenleg Magyarországon forgalmazott legtöbb személygépkocsi és kishaszongépjármű esedékes szervizét, futó javítását. Munkánkat a legtöbb gépjárműtípus vezérképviseletével és márkakereskedőivel kialakított remek kapcsolat segíti, így szinte minden információhoz, infrastruktúrához hozzáférünk.

Az elmúlt évek során igen jó kapcsolatokat sikerült kialakítani a legtöbb alkatrész-nagykereskedéssel mind gyári, mind utángyártott alkatrész tekintetében, így az autóalkatrész-piac szinte minden területén jelentős kedvezményeket sikerült elérnünk ügyfeleink legnagyobb örömére - megelégedésére.

 

Baleseti és karambolos javítások, lakatos és fényező munkák biztosítási ügyintézés,  kárrendezés:

Vállaljuk sérült gépjárművek javítását, teljeskörű biztosítási ügyintézéssel és kárrendezéssel együtt. Megrendelőinket ért káresemények esetén a gépkocsijuk megjavítása során minden sorban állás és biztosítási ügyintézés terhét magunkra vállaljuk, a javítás költségeinek megtéríttetését az illetékes biztosító társasággal rendezzük, tisztázott jogalap esetén a kifizetésig történő finanszírozást is magunkra vállaljuk. Mindezt a biztosítótársaságokkal kialakított szerződéseink és kitűnő partnerkapcsolataink segítik elő.

Egy nem várt baleset, meghibásodás esetén ügyfeleink az ügyintézéssel járó kellemetlenségből a javításra váró gépkocsi papírjainak leadásán, a szükséges nyilatkozatok kitöltésén, valamint a javított gépjármű átvételén kívül mást nem vesznek észre.

A lehető leggyorsabb kárrendezést követően néhány nappal később a profi színvonalon, teljeskörű garancia mellett megjavított gépkocsit akár egy aláírásért cserébe lehet is átvenni. A két időpont között igény esetén ügyfeleink jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe bérgépkocsijainkat, melyek költségeit bizonyos esetekben a biztosítótársaságok megtérítik.

Referenciaként talán csak azt a több száz állandó és visszajáró elégedett ügyfelet jelölnénk meg, akik az elmúlt évtized során megbíztak és megbíznak bennünk és munkánkban is…